Vacatures bij Intermail

Direct contact

Wij zijn altijd op zoek naar goede mensen!

Is techniek jouw passie? Maak van jouw hobby jouw werk!

Wij hebben een vacature voor een Medewerker Technische Dienst

Intermail BV te Nieuw-Vennep is één van de toonaangevende print & mail bedrijven in Nederland. Vrijwel alle gepersonaliseerde direct mail op papier wordt door Intermail BV verzorgd. Of het nu om een eenvoudig briefje in een envelop gaat, of een zeer complex en gevoelig Uniform Pensioen Overzicht, dit kan allemaal bij Intermail. Intermail BV heeft twee vestigingen in Nieuw-Vennep, met ieder haar expertise.

Vacature Medewerker Technische Dienst

Als Medewerker Technische Dienst voer je technische dan wel onderhoudswerkzaamheden uit aan onze productiemachines. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat er zo weinig als mogelijk storingen zijn en producties probleemloos verlopen. Tevens voer je technische (onderhouds)werkzaamheden uit aan hulpapparatuur, inventaris en de gebouwen. Je wordt allround ingezet, om zoveel als mogelijk te leren. In deze functie begin je onder de hoede van zeer ervaren collega’s; met als doel om op termijn zelfstandig het hele takenpakket uit te voeren.

Vakbekwaam

We verwachten van je dat je op startniveau vakbekwaam bent op het gebied van mechanische en onderhoudsaspecten van machines en hulpapparaten. Tevens ben je bekend met de elektrische en (zoveel mogelijk) met de elektrotechnische aspecten van de diverse machines en apparaten. Je vindt kwaliteit belangrijk en kunt omgaan met tijdsdruk. Je hebt een technische opleiding afgerond op minimaal vmbo-niveau en je bent bereid om in je toekomst te investeren. Onze branche kent pieken en dalen, daarom verwachten we van je dat je bereid bent om buiten de normale werktijd werkzaamheden te verrichten.

Leergierig

Logischerwijs draag je zorg voor een nette werkomgeving en zorg je dat alle onderdelen en materialen steeds op een overzichtelijke en veilige wijze zijn opgeborgen. Uiteraard zijn wij op zoek naar iemand die leergierig is, een goede beheersing van de Nederlandse taal heeft, stevig in zijn/haar schoenen staat en beschikt over een flinke dosis humor. Vanuit het leeraspect, zijn wij op zoek naar iemand die fulltime werkt, dan wel maximaal 1 dag in de week naar school gaat.

Vacatures bij Intermail

Wij bieden een marktconform salaris en een enthousiast team van harde werkers, die je meenemen in alle aspecten van de techniek binnen onze organisatie. Doe je het op enig moment goed en heb je het naar je zin? Dan zit een vast dienstverband er zeker in! Heb je interesse in  vacatures zoals deze, en ben jij degene naar wie we op zoek zijn? Mail dan nu jouw cv inclusief een motivatie naar p&o@intermail.nl t.a.v. mevrouw M. Beijen.

LAATSTE NIEUWS

Offerte aanvragen
Contactformulier