Transactiemail

Wij hebben alle apparatuur en kennis in huis om u optimaal te bedienen

Transactiemail

Het veilig produceren en versturen van transactiemail – dus administratieve en financiële documenten – via de post, is iets dat zwaar weegt. Het gaat tenslotte om de bescherming van persoonsgegevens.

Wat is transactiemail?

Al uw financiële of administratieve documentatie kunnen wij als transactiemail printen, sealen en gereedmaken voor postverzending. Het gaat om stukken met vaak gevoelige of persoonlijke informatie. Daarom is het goed om te weten dat Intermail uw productie altijd met de grootste zorg behandelt. Zodat elke transactiepost-verzending de juiste informatie bevat voor uw geadresseerde.

ISO-certificering biedt zekerheid

Mede dankzij onze ISO-certificaten zijn wij als geen ander in staat om middels ons beveiligde security management en security verbindingen uw gevoelige informatie toe te vertrouwen aan uw geprinte postverzendingen.

Closed loop

Onze closed loop-systemen zorgen ervoor dat uw productie tijdens het hele proces wordt gevolgd. Vanaf het eerste printje tot en met het aanleveren voor verzending van de laatste envelop meten en monitoren wij uw documenten middels QR-codes. Wij garanderen dat elke mailing de juiste informatie bevat, ook al is die per envelop verschillend van inhoud en volume.

Alles in huis voor transactiemail

Wij hebben alle apparatuur en kennis in huis om u optimaal te bedienen wanneer het gaat om veilig en secuur printen en verzenden van transactiemail. De data-medewerkers, de printer-operators, de projectbegeleiders, iedereen weet secuur en betrouwbaar om te gaan met deze producties.

Meer transactiemail?

Lees meer over onze dienstverlening rond uw financiële documenten via transactiemail. Verstuurt u uw administratieve documentatie via kettingformulieren? Of maakt u graag gebruik van acceptgiro’s? Dan gaan wij graag met u in gesprek. Neem vandaag nog contact op met ons, of vraag direct uw offerte aan.