Tools

Gewichtscalculatortool

Gebruik maken van de ‘Gewichtscalculator’ helpt u bij het vaststellen van de gewichten van uw mailpack. Handig voor het bepalen van de verzendkosten. Voer uw gegevens in en bepaal het gewicht. U kunt meerdere items ‘wegen’.

Bereken uw mailgewicht.

 

Aanleverspecificaties

Tegenwoordig is het verzenden en ontvangen van data gebonden aan diverse voorzorgmaatregelen. Dat draagt bij aan de zekerheid dat uw privacygevoelige data op verantwoorde wijze wordt behandeld. Daarom heeft Intermail BV voor u de specificaties in onze voorwaarden vermeld. Wel zo makkelijk en volledig.

Download hier de data aanleverspecificaties.

 

Technische specificaties Full Colour Inkjet

Intermail BV beschikt over een ´state of the art´ Inkjet machine van Océ. De Colorstream 3200. Deze moderne Full Colour printtechniek vraagt om een moderne aanpak als het gaat om data- en digitale informatieoverdracht. Bijgaande informatie is cruciaal voor een optimaal proces en een mooi product.

Download hier de technische Full Colour Inkjet specificaties.

 

Offerte aanvraag

Wij zijn u graag behulpzaam met het aanvragen van een offerte. Bijgaand invul formulier neemt u mee langs alle relevante zaken voor een correcte aanbieding. Zo kunt u niets vergeten. Vul het formulier in en u krijgt van ons een passende aanbieding!