Retail oplossing full color inkjet

De nieuwste technieken vindt u bij Intermail

Retail oplossing full color inkjet

De afgelopen jaren is veel gebeurd in de printer techniek. Waar vroeger gekozen moest worden tussen drukwerk (niet variabel) of een laserprinter (variabel), kan nu, zonder concessie aan de drukkwaliteit te doen, middels de laatste inkjet techniek gekozen worden voor hoge kwaliteit, variabel drukwerk in full color.

Hoge resolutie en hyper gepersonaliseerde drukwerk

De nieuwste techniek is ook bij Intermail bv beschikbaar: Laat u zich overtuigen door de hoge resolutie, het hyper gepersonaliseerde drukwerk (zowel tekst als afbeeldingen in kleur variabel per document) op mooi papier, vervaardigd aan de rol. Het is uitermate geschikt voor persoonlijke 1-op-1 aanbiedingen. Stelt u zich voor om een compleet op de specifieke consument afgestemde folder te maken, of een kortingsactie waar op elke coupon een 100% variabel aanbod staat die ook nog eens gemeten kan worden d.m.v. scanning van codes!

Mooie en effectieve producten

In samenwerking met partners kunnen wij u verrassen met hele mooie en effectieve producten die uw klant of relatie zal waarderen. Veel is mogelijk op dit gebied, maar verstandig is het om ons uit te nodigen dit met u door te nemen. Belt u ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Project Management | Intermail BV