Postal care

Intermail BV kan u helpen bij het vinden van de juiste weg en de beste methode

Postal care

De laatste jaren zien we het aantal verzonden poststukken dalen. Voorlopig zal dit proces nog wel voortduren. Postbedrijven reageren hierop door het dienstenaanbod te versoberen. Maar meer wegen leiden gelukkig naar Rome.

Ook in de transparante Postale mondiale wereld is het soms moeilijk de juiste weg te vinden en te bewandelen. Vaak wordt in begrotingen de portokosten pas laat meegewogen in het te nemen besluit, terwijl in de meeste gevallen dit de grootste kostenpost is.

Internationale verzending

Er zijn in Nederland maar weinig mogelijkheden, maar zelfs daarbinnen kunnen nog goede besparingen in tijd en geld worden bereikt. Ook buitenlandse postverzenders zijn in staat om uw post te bezorgen, soms tegen verrassend scherpe portokosten. Het is goed om porti eens tegen het licht te houden als u moet kiezen voor een bepaalde campagne.

De juiste weg en de beste methode

Dan is het ook zeer belangrijk te weten hoe u met het drukwerk en de afwerking dient om te gaan. Elke verspreider hanteert zijn eigen voorwaarden. Eén klein foutje in de bedrukking kan dan onherroepelijk leiden tot hogere portokosten. Intermail BV kan u helpen bij het vinden van de juiste weg en de beste methode.