ISO certificering

ISO certificering

Intermail heeft ISO certificering 9001, 14001 en 27001. Hier hechten wij grote waarde aan. Daarom zijn wij op dagelijkse basis bezig om processen beter in te richten. Onder andere efficiency is een belangrijk speerpunt. En structuren zorgen voor optimalisatie van onze dienstverlening.

Wat is ISO?

We vatten het kort voor u samen. Allereerst zijn er internationale normen ontwikkeld. Dit om de grote hoeveelheid specifiek landelijke normen terug te dringen. Want hierdoor ontstaat wereldwijd uniformiteit en duidelijkheid. Aangezien ISO normalisatie efficiency bevordert en kostenbesparingen oplevert.

ISO certificering ligt binnen het bereik van ieder bedrijf. Ongeacht de omvang van de organisatie en het vakgebied. En overal ter wereld.

ISO certificering | Intermail BV

Algemene voordelen

ISO certificering helpt processen, die er toe doen, te identificeren en ook te optimaliseren. Mede hierdoor krijgt het management een hulpmiddel ter beschikking om de organisatie te sturen.

Structuren en processen worden voor de gehele organisatie duidelijk. Waaronder communicatiestructuren, taken en verantwoordelijkheden. Betrokkenheid van medewerkers wordt hierdoor vergroot. Dit kan bevorderlijk zijn voor de werksfeer, werkdruk en het ziekteverzuim.

Verhoging van efficiency

Door de verhoging van efficiency worden kostenbesparingen behaald. Het resultaat is dat problemen tijdig gesignaleerd en geïdentificeerd worden. Als gevolg hiervan kunnen acties ondernomen worden om fouten in de toekomst te voorkomen. Daar zit met name de winst voor alle partijen.

Klanttevredenheid

Klant en klanttevredenheid staan bij ons centraal. Klanttevredenheid kan altijd geoptimaliseerd worden. Daar zijn we dagelijks mee bezig.

ISO certificering levert een positief bedrijfsimago op. Zowel nationaal als internationaal, wat resulteert in een voorsprong op de concurrentie.

Meer weten?

Onze mensen leggen u graag de voordelen en het belang uit van onze ISO certificering. Ook voor een heldere uitleg van de verschillende certificeringen van Intermail kunt u hier klikken.

Wil u graag persoonlijk contact dan kunt u ons bellen.