Historie

Intermail BV is opgericht en gestart in 1968. Terugkijkend toch wel een roerige periode waarin Direct Marketing nog volledig in de kinderschoenen stond. Het was nieuw en vernieuwend. Naast het feit dat je het moest hebben van adressenboeken als telefoongidsen e.d. Terwijl computers en bijvoorbeeld laserprinters toen nog niet bestonden. Dus mailings werden simpelweg gemaakt door het typen van adressen op stickers of brieven. Toentertijd heel gewoon en geaccepteerd. Inmiddels is daar heel veel veranderd. Ook Intermail is meegegaan in alle veranderingen en vooruitgang.

Familie Rothert = Intermail

De familie Rothert stond aan de wieg van de oprichting. Thans nog steeds actief in de dagelijkse leiding. Gert Rothert Sr., de tweede generatie, heeft inmiddels de derde generatie klaargestoomd om het stokje over te nemen. Zowel Gert Jr. als Jeroen Rothert hebben zitting in de directie van het sterk gegroeide bedrijf. Samen met een sterk team, waarvan velen al geruime tijd werkzaam zijn bij het bedrijf in Nieuw-Vennep, werken zij dagelijks aan het succes van de organisatie.

Intermail BV is een private owned, kerngezond bedrijf! Een groot goed in deze tijd. Buiten terugkijken is het binnen Intermail heel belangrijk om vooruit te kijken. Het bedrijf blijft zichzelf vernieuwen en aanpassen om zodoende de hoge kwaliteitsnormen blijvend waar te maken.


Bekijk hier een artikel uit 1981.
Voorkant (PDF)
Artikel (PDF)