Samen met een sterk team werken wij dagelijks aan het succes van onze organisatie

Historie

Intermail BV kent een lange historie en is opgericht in 1968. Terugkijkend toch wel een roerige periode waarin direct marketing nog volledig in de kinderschoenen stond. Het was nieuw en vernieuwend. De papieren telefoongids was onze bron voor adressen. Computers en laserprinters bestonden nog helemaal niet. Dus mailings maakten we simpelweg door adressen op enveloppen of stickers te typen. Dat was toentertijd nog heel gewoon en geaccepteerd. Inmiddels is er heel veel veranderd. Ook Intermail is meegegaan in alle veranderingen en vooruitgang.

Familie Rothert = Intermail

De familie Rothert stond aan de wieg van de oprichting, en is nog steeds actief in de dagelijkse leiding. Gert Rothert Sr. vertegenwoordigt de tweede generatie en heeft inmiddels de derde generatie klaargestoomd om het stokje over te nemen. Zowel Gert Jr. als Jeroen hebben zitting in de directie van het sterk gegroeide bedrijf. Ook de vierde generatie is tegenwoordig werkzaam bij Intermail! Samen met een sterk team, waarvan velen al geruime tijd werkzaam zijn bij het bedrijf in Nieuw-Vennep, werken zij dagelijks aan het succes van de organisatie.

Intermail BV is een privately owned, kerngezond bedrijf! Een groot goed in deze tijd. Buiten terugkijken is het binnen Intermail heel belangrijk om vooruit te kijken. Het bedrijf blijft zichzelf vernieuwen en aanpassen om zo de hoge kwaliteitsnormen blijvend waar te maken.

Bekijk hier een artikel uit 1981.
Voorkant (PDF)
Artikel (PDF)