Het bedrijf

Sinds 1968 uw partner in Print & Mail

Intermail in Nieuw-Vennep regelt voor vele klanten het totale mailtraject vanaf de voorbereiding tot en met het ter post bezorgen. Kernactiviteiten zijn: bestandsverwerking, full color inkjet en laserprinting op rol en vellen, snijden/vouwen en couverteren tot en met formaat C4 van veelal geavanceerde documenten en het adresseren en (folie)verpakken van magazines, periodieken en tijdschriften. Intermail bestaat al ruim 50 jaar, heeft een gezonde financiële basis en laat daarbij ook groei zien in omzet en productiemiddelen. Mede daardoor is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grotere spelers op de Nederlandse direct mail en transactiemail markt.

Jaarlijks verwerkt Intermail voor klanten meer dan 200 miljoen mail pieces met een team van een kleine 90 mensen.

Intermail BV in Nieuw-Vennep

Intermail BV in Nieuw-Vennep heeft twee vestigingen. U kunt hier alvast een kijkje nemen. Door de ruime en brede ervaring is ons bedrijf gegroeid tot het bedrijf dat het nu is. Intermail is een toonaangevend print & mail bedrijf. De continue groei van de afgelopen jaren heeft ertoe geleid dat we niet stil hebben gezeten. Met als gevolg dat behoefte bestond aan uitbreiding van de activiteiten. En daardoor ook de noodzaak van een grotere vestiging. Aangezien uitbreiden aan de Westerdreef niet mogelijk bleek is er gekozen voor een tweede locatie. Het gevolg was een modern en nieuw pand aan de Pesetaweg. We volgen alle ontwikkelingen in de markt op de voet en kunnen u zodoende goed adviseren en van dienst zijn.

Expertise Intermail

Intermail BV is een bedrijf dat zich volledig heeft toegelegd op offline transactie– en direct mail. Dat houdt in het kort in dat vrijwel alle gepersonaliseerde communicatie op papier door Intermail verzorgd kan worden. Of het nu om een eenvoudige brief in een envelop gaat, een complex samengestelde mailing, een gevoelig Uniform Pensioen Overzicht, etc. Het is allemaal mogelijk bij Intermail.