Gescheiden disciplines

De twee vestigingen in Nieuw-Vennep hebben ieder een
duidelijke functie binnen de gescheiden disciplines van Intermail

Gescheiden disciplines

Intermail biedt meerdere mogelijkheden en oplossingen voor haar klanten. Kwaliteit staat daarbij altijd voorop. De twee vestigingen in Nieuw-Vennep hebben ieder een duidelijke functie binnen de gescheiden disciplines van Intermail. En dit is dan ook duidelijk zichtbaar binnen de twee panden.

Twee locaties

Het pand aan de Pesetaweg is feitelijk het bedrijf waar voornamelijk de data processing en het printen plaatsvindt. Tevens is op dit adres een enorme capaciteit voor folieverpakken (sealen) aanwezig. Dit biedt veel mogelijkheden.

De Westerdreef is de vestiging waar we al het geprinte werk afwerken tot een direct mailing. Al dan niet vergezeld van bijlagen couverteren wij het daar in een envelop. We kunnen daar zeer complexe gepersonaliseerde mailings couverteren. Meerdere gepersonaliseerde items is is voor ons geen probleem en daar helpen we u graag mee.

Calamiteiten

Voordeel van deze gescheiden disciplines is dat we bij calamiteiten altijd verder kunnen. We zijn in staat om razendsnel zaken en werkzaamheden op de andere vestiging over te nemen. Ook kunnen we personeel wisselen als de situatie er om vraagt. Zo borgen wij de continuïteit.

Op beide vestigingen is een grote opslag capaciteit voor handen. Ons voorraadbeheer kan u helpen ook daarvoor een oplossing te bieden.

Mogelijkheden Intermail

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden, de gescheiden disciplines dan kunt u ons altijd bellen. Graag lichten wij toe hoe de diverse disciplines de oplossing kunnen bieden voor u.

Wilt u graag een afspraak maken om gezamenlijk te kijken wat Intermail u kan bieden? Onze mensen staan altijd voor u klaar. We laten u graag zien waar Intermail het verschil maakt.