Direct Mail

Direct Contact

Intermail, voor de experts op het gebied van Direct Mail

Direct Mail

Wij zien allemaal met grote regelmaat geadresseerde of ongeadresseerde post op de mat vallen. Het produceren van een gepersonaliseerde verzending direct mail wordt veelal onderschat. Enerzijds heeft u te maken met de productie van materialen, anderzijds met het aanbrengen van persoonlijke gegevens. Tenslotte moet deze direct mailing ook nog eens op de meest efficiënte wijze worden aangeboden bij de postverzender.

Intermail BV heeft een schat aan ervaring, kennis en mogelijkheden onder haar dak om u te voorzien van de meest geschikte productiewijze, tegen de laagst mogelijke (porto)kosten, conform een vooraf overeengekomen planning en kwaliteit.

Het lijkt allemaal vanzelfsprekend, maar het is een groot goed als u zich vertrouwd voelt met een bedrijf dat deze facetten beheerst en tot een bevredigend einde brengt. Het printen van materialen, de afwerking, de personalisering middels diverse technieken, het verpakken en ter post bezorgen is ‘gesneden koek’ voor ons. Wij doen niet anders, al vanaf 1968.

LAATSTE NIEUWS

Offerte aanvragen
Contactformulier