Direct Mail

Intermail, de expert op het gebied van Direct Mail

Direct Mail

Wij zien allemaal met grote regelmaat geadresseerde of ongeadresseerde post op de mat vallen. Het produceren van een gepersonaliseerde verzending met direct mailing wordt veelal onderschat. Enerzijds heeft u te maken met de productie van materialen. Anderzijds met het aanbrengen van persoonlijke gegevens. Tenslotte moet deze direct mailing ook nog eens op de meest efficiënte wijze worden aangeboden bij de postverzender. Zo bereikt u het optimale resultaat.

Intermail BV heeft een schat aan ervaring, kennis en mogelijkheden onder haar dak om u te voorzien van de meest geschikte productiewijze. Dit doen wij tegen de laagst mogelijke (porto)kosten, en natuurlijk conform een vooraf overeengekomen planning en kwaliteit.

Het lijkt allemaal vanzelfsprekend. Maar toch het is een groot goed als u zich vertrouwd voelt met een bedrijf dat deze facetten beheerst. En bovendien tot een bevredigend einde brengt. Denk daarbij aan het printen van materialen en de afwerking. Daarnaast de personalisering middels diverse technieken. En ook het verpakken en ter post bezorgen is ‘gesneden koek’ voor ons. Wij doen niet anders, al vanaf 1968.

Download whitepaper Direct Mail

Vul hieronder je gegevens in, dan ontvang je de whitepaper direct in je mailbox.

  • Voer een nummer in van 15 tot 17.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.