Couverteren

Direct Contact

Couverteren: enveloppen vullen met uw verzending

Couverteren

Intermail vouwt en verpakt uw mailing in de juiste enveloppen. Onze machines doen dit automatisch en in hoog tempo. Zo is uw verzending binnen korte tijd compleet klaar voor verzending. Wilt u de mailing liever sealen door het in folie te verpakken? Dat kan! Ook als het gaat om het sealen van mail zijn wij als DM-specialist graag uw gesprekspartner.

Elke mailing couverteren in de goede omslag

Direct mail bevat soms alleen een brief, maar ook als er verschillende bijlages zijn, vouwen wij die probleemloos in de juiste omslag. Daarnaast couverteren wij transactiemail. Dan gaat het om vertrouwelijke, privacygevoelige documenten, zoals loonstroken, jaaropgaves en facturen. Door deze automatisch te laten insteken in een envelop, die wij vervolgens ook sluiten, blijft de privacy van ontvangers goed beschermd. We voldoen altijd aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn ook ISO-gecertificeerd.

Verschillende soorten enveloppen

Uw envelop kunnen wij desgewenst beprinten met een afbeelding naar keuze. Denk bijvoorbeeld aan een logo, een afbeelding of kies voor een opvallende kleur. Daarmee valt uw mailing extra op. Alle veelgebruikte formaten van enveloppen kunnen wij inzetten om uw verzending te couverteren. Overleg met onze specialisten over de meest geschikte envelop voor uw mailing.

Product capaciteit | Intermail BV

Vraag uw persoonlijke offerte aan

Intermail gaat graag voor u aan de slag en helpt uw mailing tot een succes te maken. Bent u benieuwd naar onze tarieven? Vraag vrijblijvend uw offerte aan. Wilt u eerst uw wensen en mogelijkheden bespreken? Neem dan direct contact op met ons.

LAATSTE NIEUWS

Offerte aanvragen
Contactformulier